Szakosztályunk várja mindazok jelentkezését, akik az íjászat bármely szakágát űzik, bármilyen íjjal is teszik ezt. Várjuk azokat is, akik még sohasem próbálták ezt a sportot, de ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy kipróbálják.
Szakosztályunk pályáján az első néhány alkalommal lehetőséget biztosítunk az íjászat kipróbálására különböző íjjakkal, valamint szakképzett edzőink megmutatják az alap mozdulatokat, ezt követően el tudja dönteni a jelentkező, hogy tagként csatlakozik-e hozzánk.
Szakosztályunk tagja az lehet, aki ismeri és elfogadja az Alap Szabályzatot, a szakosztály Eljárás Rendjét, valamint a Lőtérrendet és jelzi csatlakozási szándékát a Jelentkezés Lap kitöltésével. A kiskorú jelentkezők esetében a jelentkezéshez minden esetben Szülői Nyilatkozatot is be kell nyújtani. A kiskorúak kötelesek az edzésen és az Egyesület által szervezett rendezvényeken betartani a lövészetvezető, vagy edző utasításait. Bárminemű rongálásért, károkozásért, vagy balesetért az egyén felelős, valamint a szülői nyilatkozatban tett vállalások irányadóak.
 
Jelentkezéssel kapcsolatban kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy
Tóvári Péter: +36 30 206 7613 – szakosztályvezető
Szabó Zoltán: +36 20 823 5818 – oktató