VILÁGBAJNOKOT ÜNNEPELHET A HUN-TER Íjász Szakosztály!

Tóth Emese Világbajnok !

Augusztus 24 és 30 között rendezték az IFAA WBHC 2015-öt - Vadászíjász Világbajnokság - amelyen a 35 országból érkezett 1350 versenyző között ott volt több versenyzője is részt vett. A négy napos viadalt junior barebow kategóriában Tóth Emese nyerte.

Tóth Emese

Junior

Barebow

 

A dobogó második fokára szintén egyesületünk egyik versenyzője állhatott fel Magyary Lenke személyében.

Magyary Lenke

Junior

Barebow

 

Egyenletes és remek versenyzéssel az utolsó pillanatig dobogós helyen álló Szabóné Onodi Judit végül a hatodik helyen végzett, egyetlen balszerencsés lövés miatt 7 ponttal lemaradva a dobogóról, azonban ez így is irigylésre méltó VILÁGBAJNOK teljesítmény.

Szabóné Onodi Judit

Felnőtt

Freestyle Unlimited

 

Mindhármuknak gratulálunk a szép eredményekhez és a sok munkához amit a felkészülésre fordítottak.

Többi versenyzőnkis  becsülettel és kitartással végig küzdötte a versenyt és a középmezőnyben végzett. Gratulálunk Czakkel Istvánnak, Szöllősi Antalnak, Szabó Lászlónak és Czeglédi Gábornak! - ahogy szokták mondani: "Szép volt fiúk!"

 

Pályaépítő csapatunk-a teljesség igénye nélkül

Egyesületünk tagjai nem csak versenyzőként vettek rész a Világbajnokságon. A bajnokság pályáinak megépítésében is részt vettünk, 8 pálya küzül hármat kis csapatunk épített, melyekhez a pályabírókat is biztosítottuk. A pályáépítés és a verseny lebonyolítása 10 napig tartott, amely szintén nem volt kis kihívás. Külön köszünjük a csapatnak és mindenkinek aki segített a kemény és kitartó munkát amivel közvetlenül vagy közvetve hozzájárultak a világbajnokság sikeres lebonyolításához.


A "hivatásos STAFF" csapat név szerint:
ZÖLD PÁLYA:
Lukács Anna
Daladics László
Tóth László
Tóvári Péter

SÁRGA PÁLYA:
Lendvai Levente
Németh Péter
Fender Zsolt

PINK PÁLYA:
Szöllősi Tamás
Szabó Zoltán
Szabó István
Lukács László

SZÉP VOLT HUN-TER!!!
HAJRÁ ÍJÁSZOK!!