Mozgalmas napokon vagyunk túl. Szakosztályunk több íjászbemutatót tartott az elmúlt napokban. Glaxo Vitalitás Nap, ArboFest és Török Ignác Gimnázium Sportnap....

 

A GSK Hun-Ter Íjász Egyesületünk interaktív íjász bemutatót tartott a GlaxoSmithKline Biologicals Kft. (röviden GSK, igen, igen, névrokon :)) gyógyszer gyártó vállalatnál. Az esemény a vállalaton belül működő, munkavállalók egészségét növelő úgy nevezett Vitalitás Program, Vitalitás Hét keretén belül került megrendezésre. Ezen a héten sok egyéb program mellett idén az íjászat is helyet kapott. Az íjászatra kíváncsi munkavállalók, egy egyesületünk tagjai által tartott íjász bemutatót és egy előzetes elméleti gyorstalpalót (íjászat, mint sport, íj fajták, felszerelések, biztonsági tudnivalók) követően maguk is kiróbálhatták az íjászatot. A helyszínen kapott visszajelzések alapján nagyon jól érezték magukat a résztvevők, illetve a bemutatót tartók, melyet reményeink szerint egy legközelebbi alkalommal ismét megismételhetünk!

A gödöllői Török Ignác Gimnázium - TIG tanulói a tanév utolsó napját sportolással töltötték, különböző sportversenyek és íjászat volt a program. Szakosztályunk fiataljai (akik nagyrészt az iskola tanulói) segítségével megmutatta az érdeklódőknek, különös tekintettel Tokai Norbert tanár úrnak (aki sikeren megbírkózott egy 60#-os longbow-al!) is az íjászat rejtelmeit.

 

A hétvégén került megrendezésre a gödöllői ArboFest is, ahol szintén felléptünk.