2014-es sport eredményeik alapján idén három GSK HUN-TER ISZ versenyzőt díjaztak a városi sport díjátadó ünnepségen, melyet a Művészetek Házában rendeztek meg 2015. február 19-én.
Szakosztályunk díjazottjai:

  • Szabóné Ónodi Judit
  • Tóth Emese
  • Magyary Lenke

Róluk bővebben:

Szabóné Ónodi Judit – a Gödöllői Szövetség a Sportért különdíját kapta.
Szabóné Ónodi Juditot kimeríthetetlen energiája és a sport iránti szeretete hajtja, hiszen saját vállalkozást vezető, 3 gyermekes családanyaként vesz részt a versenyévad szinte majd minden hétvégéjén a Magyar Íjász Szövetség terep és 3D szakágaiban meghirdetett versenyeken, valamint lehetőségeihez mérten hazai és külföldi rendezésű nemzetközi versenyeken. 2014-es eredményei közül a terepíjász Országos Bajnoki cím, a 3D Országos Bajnoki cím, valamint a 3D GP sorozatban elért abszolút I. helyezés emelhető ki.

Tóth Emese – utánpótlás kategóriában kiemelkedő sport eredményei alapján részesült elismerésben

Tóth Emese 16 éves fiatal versenyző. A szakosztályhoz 2 éve csatlakozott, edzői felkészítése 1,5 éve kezdődött. Az íjászat iránt nyitott, aktív és kitartó. A 2014-es év sikereként a Diákolimpián elért eredménye (I. hely) emelhető ki, valamint folyamatosan javuló lőeredményekkel szerepel a szövetségi rendezésű Kupa- és GP sorozatokban is. 2015. februárjában országos csúcsot lőtt, melyet azóta tovább javított, így jó eséllyel indul a márciusban megrendezésre kerülő WA Terem Országos Bajnokságon.

Magyary Lenke – „Jövő reménységei” kategóriában díjazott sportoló

Magyary Lenke a Török Ignác Gimnázium tanulója 2013 őszén kezdett íjászkodni. Rendkívül szorgalmas, fegyelmezett, mentálisan felkészült, érett fiatal, így hamar kitűnt korosztályában.
A 2014.-es versenyévben már indult a Diákolimpia sorozatban, melynek 2 területi selejtezőjén és a döntőn átlag 94%-os összesített lőteljesítményt nyújtott, amely teljesítménnyel az igen erős mezőnyben a döntő során II. helyezést ért el. Eredményére a Magyar Íjász Szövetség is felfigyelt és 2014 nyarán beválogatták a Szövetség Utánpótlás válogatottjába, a DREAM TEAM 2-be.

Edzőjük és felkészítőik: Hegedűs András, Szabó László, Szabó Zoltán, Kökény Róbert.

Gratulálunk Lányok! - Mindhármatokra büszkék vagyunk és bízunk a további sikerekben!